Slikopleskarstvo2018-09-11T11:20:29+00:00

SLIKOPLESKARSTVO

Kontaktirajte nas

Slikopleskarstvo

Slikopleskarstvo kot panoga sega kar nekaj časa nazaj v zgodovino. Z leti se je v slikopleskarstvu marsikaj spremenilo. Na trg prihaja ogromno novosti, ki so zahtevnejše in je za le te potrebna sodobnejša oprema in sprotno ozaveščanje in učenje o novih načinih pleskanja in beljenja. V našem podjetju skrbimo, da smo seznanjeni z novostmi, saj le tako lahko ugodimo vsem, še tako različnim, željam naših naročnikov. Delamo z najnovejšo opremo, laki, barvami in premazi. Naše delo opravljamo natančno, trajno kakovostno in v dogovorjenih rokih.

Če je Vaš dom potreben prenove in potrebuje svež videz, Vam lahko ponudimo storitve naštete v nadaljevanju.

Naše storitve opravljamo v hišah, stanovanjskih objektih tako kot tudi v javnih, gospodarskih ali poslovnih objektih. Storitev zajema pleskanje zunanjih in notranjih površin.

Pred začetkom dela temeljito zaščitimo tla in pohištvo ki bi se morebiti nahajalo v prostoru izvajanja dela. Stene temeljito očistimo, se pravi da staro barvo odluščimo, opravimo sanacijo večjih poškodb, fino zgladimo stene in šele ko je podlaga temeljito očiščena in pripravljena začnemo z delom. Da pa je vse kot obljubljeno, za seboj tudi počistimo in pospravimo.

Želimo, da veste da ste VI na prvem mestu. Želimo, da so vse naše stranke zadovoljne z našim delom, saj smo le tako lahko zadovoljni tudi mi!

Nudimo:

  • Beljenje s poldisperzijskimi in disperzijskimi ali lateks barvam.
  • Dekorativno poslikavo sten in stropov.
  • Vgrajevanje vogalnikov.
  • Bandažiranje delovnih stikov.
  • Struganje odpadajoče stare slikarije.
  • Pleskanje kovinskih in lesenih izdelkov(ograje, konstrukcije, vrata, okna, …).
  • Emulziranje podlage, glajenje z disperzijskimi masami.
  • Manjša zidarska popravila ometov.

Galerija slikopleskarstva

Kontaktni obrazec

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo odgovorili

Ime *
Priimek *
E-naslov *
Telefonska številka

Zadeva

Sporočilo

Vaše posredovane podatke bomo uporabili za namen odgovora na vsebino vašega sporočila. Podatke varujemo in obdelujemo v skladu s Pogoji zasebnosti.